Aktuellt på Radio Viking

 

Lars Lönndahl i Plats På Scen! - och i SVT1

Den 30 september 2016 var Lars Lönndahl gäst hos Bo Magnusson i radioserien Plats På Scen! Programmet spelades in av SVT1 för att delvis ingå i en dokumentärfilm om Lönndahl. Dokumetärfilmen är nu färdigställd och kommer lördagen den 20 maj kl 18:15 att premiärvisas i SVT1.

Med anledning av den förestående premiärvisningen sänder vi fredagen den 21 april 2017 kl 12:00 en repris av Plats På Scen!-programmet med Lönndahl från den 30 september 2016. Programmet sänds också söndagen den 23 april kl 13:00 och på nätet går det att höra det under en vecka från och med lördag. Programmets musikinnehåll finns att se här >>

Varmt välkomna att lyssna!

Har ni problem med att lyssna från Internet?

Detta beror oftast på något med er egen webbläsare. Vi har förstått att då fungerar det om ni använder den gamla webbradion.

Gällande mobiler och plattor så måste man klicka igång sändningen på pilen då regelverket inte tillåter att autostarta program på dessa enheter. För er som ej har webbläsaren Microsoft Edge dvs ej har uppdaterat er till Windows 10 och ännu har den gamla webbläsaren Internet Explorer kan ni lyssna på webben under menyn Lyssna live/Gamla webbradion. Ett annat bra alternativ är att lyssna via någon av apparna TuneIn, Simple Radio eller MyTuner.

 

Har du installerat Windows 10 och har problem med att lyssna på webbradion?

Microsoft Edge, den nya webbläsaren i Windows 10 har ett flertal buggar och det enklaste sättet att kunna lyssna igen är att klicka på de 3 prickarna uppe i högra hörnet och välja att öppna sidan i Internet Explorer eller den webbläsare som ni får förslag på eller ex Chrome. Då fungerar allt som det ska igen.