Aktuellt på Radio Viking

 
Fredagskväll med Björn Höglund 26 maj kl 17.00- 23.00 
17:15 intervju med John Lindberg Trio och  nya CD
Från kl 18:00 Tävlingskväll,
där en av priserna är JLT`s nya CD
(foto: Rävens Foto och Film)

  

Res med Radio Viking på
Rosella den 3 juni

Buss från Rosellas upptagningsområde

Kl. 14.45. Rosella avgår Buffe inkl. öl, vin, läsk och kaffe På returen finns det möjlighet att träffa några av Radio Vikings radiopratare
Kl. 19.45 Rosella anländer Kapellskär Buss tillbaka.

Under resan underhåller Mickeys i fun club

Ring Björcks resor för bokning:
08 550 192 15

Har ni problem med att lyssna från Internet?

Detta beror oftast på något med er egen webbläsare. Vi har förstått att då fungerar det om ni använder den gamla webbradion.

Gällande mobiler och plattor så måste man klicka igång sändningen på pilen då regelverket inte tillåter att autostarta program på dessa enheter. För er som ej har webbläsaren Microsoft Edge dvs ej har uppdaterat er till Windows 10 och ännu har den gamla webbläsaren Internet Explorer kan ni lyssna på webben under menyn Lyssna live/Gamla webbradion. Ett annat bra alternativ är att lyssna via någon av apparna TuneIn, Simple Radio eller MyTuner.

 

Har du installerat Windows 10 och har problem med att lyssna på webbradion?

Microsoft Edge, den nya webbläsaren i Windows 10 har ett flertal buggar och det enklaste sättet att kunna lyssna igen är att klicka på de 3 prickarna uppe i högra hörnet och välja att öppna sidan i Internet Explorer eller den webbläsare som ni får förslag på eller ex Chrome. Då fungerar allt som det ska igen.