Jag heter Ingemar Lindqvist och sänder min programtimme på onsdagarna kl 16:00 -17:00. 

I mina program tänker jag bjuda på musik från 78-varvare och 60-talsmusik. Vid varje månadsskifte handlar mitt program mycket om Radio Nords TOPP 20 och jag spelar alla låtarna som blev mest populära på listan den månaden.

Ända sen 1993 har jag jobbat som ljudtekniker med ljudrestaurering av musik från 78-varvsskivor för utgivning på CD, och då har jag haft hjälp från landets främsta skivsamlare, och fått låna deras topp-exemplar. Därför har jag en gigantisk mängd av inspelningar med fantastiskt bra ljud. Det finns många fina artister från 78-varvsepoken som idag är för lite kända för att kunna ges ut på CD, och det är främst dessa stora stjärnor som jag tycker är värda att föra fram i mina program. Utöver allt det jag har samlat i mitt eget arkiv kommer jag att steg för steg gå igenom Radio Vikings stora samling av 78-varvare som kommit in som gåvor från lyssnarna, och i många fall är i fantastiskt gott skick.

Ungefär samma sak gäller 60-tals hits, att jag vill främst föra fram sådana 60-talslåtar som är lite mindre hörda i radio numera.