Micke Wallin - Wallins Praliner

Hallå Radio Vikinglyssnare!


Det här är Micke Wallin som underhåller er på tisdagskvällar (udda veckor) mellan 19:00-21:00 i programmet ”Wallins Praliner” samt att han även hoppar in ibland när det behövs.


I hans program kan ni räkna med tvära kast mellan olika genrer. Som gammal klarinettist och saxofonist som han är, blir det en hel del swing och storband, men som sagt, tvära kast…


Han har även lirat dansband och har ett förflutet som bugglärare (för lika många kilo som år sedan!) så en del dansband blir det! Klassik musik, marscher ligger honom också varmt om hjärtat.


Här kan ni höra mycket från såväl Jules Sylvain som till Jerry Williams. Han har även en del gäster i studio 1 ibland. Det är artister som han träffat och blivit privat bekant med en del av dom.


Vad sägs t ex om Ingmar Nordström, Claes Janson, Gösta Linderholm, Lennie Norman m fl? Mycket snack och anekdoter utlovas!

Om ni vill få kontakt under programmet så är numret till studion: 08-560 356 80 eller
så går det bra att skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. då han kanske är ute i arkivet och rotar efter just din melodi.
 
På återhörande och varma hälsningar från
Micke Wallin