Följ med Radio Viking på kryssning!

Den 2-3 april 2019 åker vi med Viking Line Cinderella.

Efter att ha avnjutit en god middag tillsammans så förflyttar vi oss upp till konferensrummet för lite samkväm innan kvällens dans tar vid. Under resan kommer vi ha möjlighet att träffa någon medlem från dansbanden Skåningarna eller Sandins.

För endast 718 kr per person får du del i utsides dubbelhytt, en tvårätters middag inklusive 2 glas öl eller vin alternativt alkoholfritt, en träff med någon/några från dansbanden som spelar ombord. Dessutom träffar du några av våra radiopratare på Radio Viking som finns med. Som vanligt är det ett begränsat antal platser, så dröj inte för länge med din anmälan för att vara säker på att få en plats!

Senast den 17 mars vill vi ha din anmälan till Radio Viking på telefon 070-523 46 85 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Välkommen önskar Radio Viking!

 

_______________________________________________________________________ 

Våra resor 

I samarbete med reseföretag, till exempel Viking Line, anordnar vi på Radio Viking
regelbundet resor för våra lyssnare - vilket ibland sker tillsammans med vår supporterklubb. 


Det kan vara kryssningar på Östersjön eller bussresor till intressanta utflyktsmål. Resorna är uppskattade och ger er en möjlighet att träffa både Radio Vikingvänner och de programledare som följer med på resorna.


Vi ses ombord!

           

 

 

 

 

Tillbaka upp | Tillbaka till framsidan