Absolut Blandat varannan lördag mellan 11:00 - 13:00

Hej kära lyssnare! Jag heter Cornelia von Bargen och sänder mitt program Absolut Blandat varannan lördag jämna veckor.
Programmet innehåller precis allt möjligt från gammalt till nytt i många genre. Mellan låtarna delar jag med mig av gamla minnen och bubblar på. Det blir mycket skratt och en del roliga möten med lyssnare mellan låtarna. Ni når mig i studion under sändning på 08-560 356 80.
Det går även bra att skicka mail till mig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Jag har en offentlig Facebookprofil som heter Cornelia och en Facebookgrupp som heter Absolut Blandat som ni kan gå med i, där brukar det kunna vara livat och roligt under sändningstiden ibland, samt att jag där skapar evenemang om när jag sänder eller har en offentlig spelning ni kan gå på.

Jag är sångerska i 2 band, Band of Covers är mitt eget band där vi lirar musik från Elvis Presley, Gyllene Tider, Tomas Ledin, kort och gott, ett partypopband med lite rock, allt för den roliga festen. I mitt andra band lirar vi melodiös hårdrock, musik från de största banden och artisterna. Här har jag t o m vunnit 1:a pris i Los Angeles på The Academia Music Award 15 september 2015 i genren Cover - Hard Rock med låten Had Enough av Danko Jones. Utöver det hjälper jag till med lite studioinspelningar där de behöver en sångröst med mina kvalifikationer, dvs jag är en låg Alt 2:a och sjunger både väldigt mörkt och kan även ta väldigt ljusa toner. 

Varmt Välkomna!