Hej hej!

Jag heter Elinor Wärholm. Jag har drömt om att få sända radio i nästan hela mitt trettioåriga liv, och vad väl kan vara bättre än att få den drömmen uppfylld än på Radio Viking, med schyssta toner för alla generationer! I mitt program kommer du nämligen få höra en ganska så salig blandning av härlig musik. Jag varvar jazz med rock, soul och pop, och mycket svenskt blir det men låtar från olika delar av världen.

Jag tvekade så länge på vad programmet skulle heta eftersom att jag ville att namnet skulle överensstämma med ovanstående beskrivning och inte vara så himla klämkäckt, men fick så en dag ett förslag från en god vän (och ångbåtskapten!) att det väl kunde heta
“Elinor, Elinor, Elinor” och ha Skärgårdsfrun som signaturmelodi. Lagom kaxigt sådär. Det tyckte ju jag var toppen och tog rakt av, för hur klämkäckt det än må vara så kommer ju programmet att utgå från mig själv och den musik jag gillar, för tänk - jag har ju otroligt nog fått ett helt eget radioprogram!
 
Jag har hållit på med musik i olika former hela livet - kyrkokörer, musikaler, rock, jazz, trubadurer, storbandsjazz, coverband, hårdrock och sådär. Jag har även skrivit musik ensam och tillsammans med andra, och gjort en liten fransk karriär och medverkat i franska upplagan av Idol. Tack vare mina vänner och kontakter kommer jag ibland ha fina gäster i studion, och ni är också varmt välkomna att ringa mig och kommentera eller komma med synpunkter och förslag: 08-560 356 80 så att jag får hjälp att göra det här till ett så bra program som möjligt för er! Ni får också gärna maila till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och kolla in min egen hemsida på: www.elinorwarholm.se
 

Podcast-versionen av programmet läggs ut där poddar finns fredagar efter sändning. Spellistor med alla låtarna finns på Spotify om du söker på "Elinor x 3"
 
Hoppas vi hörs på måndagar!
 
//Elinor