Radio Vikings egen supporterklubb!

Om du inte redan är medlem, gå med så får du dela vår gemenskap och deltaga i våra arrangemang och inte minst stötta radion i dess verksamhet.
Det kostar endast 250:-/år. Se kontaktinfo längre ner.

Välkomna önskar Håkan Bolander ordf. med hustru Monica!

Det engagerade stöd som Radio Viking får från sina lyssnare tar sig många uttryck. Ett sådant är supporterklubben. Den bildades redan 1994, ett år efter att Radio Viking startade sin verksamhet i nuvarande form. Så vitt vi vet är det den enda radiostationen i Sverige som har samlat många av sina lyssnare i en supporterklubb. Klubben ger inte bara viktigt stöd till Radio Viking utan har också blivit en omtyckt träffpunkt för många av våra lyssnare, inte minst bland de något äldre.


Uppskattade och återkommande arrangemang är kryssningar på Östersjön och bussresor till olika mål i Sverige och Norden. Medlemmarna har då också möjlighet att bekanta sig närmare med de programvärdar hos Radio Viking som följer med på resorna. För underhållningen svarar bland andra älskade artister som regelbundet hörs på Radio Viking.

En och annan programvärd med artistisk ådra kan medlemmarna också njuta av.


Årsavgiften för medlemskap i supporterklubben är 250 kr och betalas enklast genom insättning på plusgiro 8328437-2. Ange kontaktuppgifter och gärna födelseår och dag.

Vill Du veta mera om supporterklubben och anmäla Dig som medlem är Du välkommen att kontakta ordförande Håkan Bolander.

Vi önskar Dig mycket nöje i vår supporterklubb!

Supporterklubbens styrelse 2021

Håkan Bolander, ordförande, 0736-19 11 79. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göran Werner, kassör, 0705-84 19 74

Monica Bolander, ledamot, 0708-66 33 81

Britt-Marie Werner, ledamot, 0702-41 89 81

Yvonne Lindroos, ledamot, 0708-81 05 93

Harry Alm, Revisor

Anita Alm, suppleant

Tillbaka upp | Tillbaka till framsidan